Nieuwe nog niet geplaatste masten

Hallo beste forumleden

Ik heb dit topic geopend om te zien of er nog nieuwe masten zijn geplaatst,of als er nog nieuwe masten worden geplaatst bv aankondigingen in plaatselijke kranten.en als je ziet als er ergens antennes of masten worden geplaatst bv op gebouwen.

Vooral KPN is aan het bouwen zonder de boel af te maken. Bij Borger is inmiddels een jaar geleden een mast gebouwd, met meteen antennes erin. Het heeft wel 5 maanden geduurd voordat deze aangezet werd in afwachting van de glasvezelverbinding. Ze hebben geen straalverbinding gebruikt als tijdelijke oplossing.

Deze kwam ik laatst tegen bij Spijk in provincie Groningen.

KPN heeft daar sinds begin 2019 een tijdelijke zendmast staan, die er nu nog steeds staat. Deze paal is ongetwijfeld de vervanger daarvoor. Maar ze wachten met ophangen van de antennes totdat ze in die regio de Huawei uitrol gaan doen, tenzei de boel zo overbelast raakt dat ze eerder moeten.

https://antennekaart.nl/kaart/4g?lat=53.39115720&lng=6.82963371&zoom=17&providers=kpn,t-mobile,tele2,vodafone

Zelfde verhaal in Klijndijk waar al in december een mast is gebouwd. Dat is altijd al een dekkingsgat geweest maar KPN gaat hier verandering in brengen. Ook hier zonder antennes, maar de stroomkast is wel al geplaatst.