Vodafone antennekaart update 24 September 2021

1 Like

@jeffrey Weet jij toevallig wanneer de update komt voor de T-Mobile masten? Laatste update was van augustus. Vodafone en KPN hebben in de tussentijd al 2 updates gehad.

Vodafone en KPN doen eigenlijk maandelijks een update. T-Mobile is erg onvoorspelbaar, begin dit jaar zat er tussen een update, 3 maanden tussen. Maar in de zomervakantie hadden ze een update waar 1 maand tussen zat. Het is dus afwachten wat het nu weer gaat worden 🤷🏽

Bijzondere locatie…Waar staan 4G zendmasten? | Antennekaart.nl

Hier heeft Vodafone nooit in gezeten, voor de dekking snap ik het, maar de capaciteit niet, dit is alleen dekking voor de N weg, voor de rest zit daar niks, de RCN camping zit te ver weg, net zoals het scoutinglandgoed. Zal wel de standaard uitrol zijn. Waarom dan niet de locaties in Zeewolde uitbreiden? De uitrol van Vodafone is altijd de meest vage tov KPN en T-Mobile.

Ja erg vaag. Het ergste is nog dat deze site al in Maart is gebouwd, en nu pas aanstaat. Nieuwe sites krijgen vrijwel altijd deze layout. Bij ombouw zijn ze veel zuiniger, dat zie je met de site iets noordelijks bij de golfclub.

Oh, en de 2 eNB nummers van deze nieuwe site zijn nog onbekend, mocht je ooit in de buurt komen ;). b1 heeft een andere eNB dan de rest.

Ik zal eens kijken :wink:

1 Like

Ben er langs gereden met b1 preferred, je zou hem binnen moeten hebben.

1 Like

Bedankt! Het zijn 107792 en 107793 geworden.

1 Like