T-Mobile antenne update 9 April 2020

T-Mobile heeft vanmiddag een update in het antenneregister geplaatst. In deze update zijn heel veel veranderingen doorgevoerd. Op laatste plekken waar 3G op 900MHz nog aan stond is deze band uitgeschakeld. Ook op alle plekken waar de tweede 1800MHz carrier nog niet werd gebruikt is deze nu aangezet, op een aantal uitzonderingen na.

Ook heeft T-Mobile in deze update weer veel nieuwe omgebouwde Tele2 locaties ingeschakeld en veel locaties omgebouwd om de nieuwe 700MHz band te kunnen ondersteunen.

Bekijk de update op de antennekaart
Bekijk het overzicht van alle aangepaste locaties

1 Like

Hallo Jeffrey,

Netjes dat jij het zo goed bijhoud voor ons !!.

Jeffrey, even een vraagje:
T-Mobile gaat van 14-04-2020 tot en met 17-04-2020 werken aan haar netwerk in Lieshout.

Nu vind ik het jammer dat je nergens kunt vinden wat T-Mobile gaat doen c.q. veranderen aan het netwerk bij ons in Lieshout, Jeffrey is er een mogelijkheid dat wij als gebruikers van T-Mobile ergens informatie kunnen inzien wat T-Mobile gaat doen, in bovenstaande periode.

Zelfs nog anders gevraagd:
waarom kunnen wij niet inzien wat er van werkzaamheden zijn op het netwerk van T-Mobile ??.

Hoi Mari, T-Mobile zelf gaat niet vertellen wat de exacte werkzaamheden zijn omdat deze informatie gevoelig is voor de concurrentie. Ze zijn momenteel wel druk bezig oudere zendmasten te vervangen met nieuwe antennes die de lagere 700MHz frequentie kunnen ondersteunen. Ik denk dan dus dat ze ook in lieshout de antennes gaan verwisselen en de zenders voor 900MHz omruilen voor een zender met 700, 800 en 900MHz in 1. Hiermee kunnen ze dan op den duur ook de Tele2 frequenties inzetten.

1 Like

Hallo Jeffrey,

Bedankt voor uw informatie.

Het is te hopen dat wij er dan in upload een beetje op vooruit gaan, download mag natuurlijk ook :smiley:.

1 Like